Hondenpension

Wij denken dat openheid een basisvoorwaarde is voor vertrouwen. Daarom staan wij altijd open voor een gesprek of een bezoek. Op de pagina, dag-routine kunt lezen hoe wij te werk gaan. De reden dat wij op afspraak willen afspreken is dat wij niet de hele dag onbekende mensen de kennels of speelweide in en uit willen laten lopen in verband met de rust voor de aanwezige honden.

Expertise

Er zijn in Nederland heel veel kennels waar veel liefde voor honden is maar professionele kennis ontbreekt.  Bij ons valt alles samen. Ons dierenpension is ontstaan uit liefde voor dieren, daarbij komt ook nog dat alle diploma’s die nodig zijn, aanwezig zijn. Onze kennels zijn modern en zeer hygiënisch. Zo hebben alle kennels bijvoorbeeld vloerverwarming. Wij hebben in en om de kennels heen meer dan voldoende ruimte.

Speelweide

Ondanks de ruime kennels die voorzien zijn van vloerverwarming, gaan onze honden natuurlijk meerdere keren per dag naar buiten. Als de speelweide te nat is kunnen de honden op het plein spelen en bij droog weer in de speelweide. Als het regent hebben wij nog een binnenmanege waar de honden toch nog vrij met elkaar kunnen spelen.

Samen of alleen in een kennel?

Honden zijn sociale dieren en hebben behoefte aan de aanwezigheid van mensen en/of soortgenoten. Wij kiezen zorgvuldig uit bij welke hond uw hond past en zoeken een maatje om de tijd in de kennel mee door te brengen. Als dit niet lukt omdat er te weinig honden zijn op dat moment of uw hond de voorkeur geeft aan mensen boven honden, dan zoeken wij daarvoor een oplossing.

Heeft u nog een vraag? Bel (06-22296992) of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Heeft u na enkele dagen geen reactie van ons ontvangen? Bel of app ons dan even om te controleren of het bericht juist is overgekomen. 
%d bloggers liken dit: