Hondenuitlaatservice

Vanaf 23 augustus 2021 starten wij met onze Hondenuitlaatservice!

Bent u druk op uw werk? Een dagje weg? of gunt u uw hond een leuk speelmoment met andere honden? Dan biedt onze hondenuitlaatservice de uitkomst!

Wij komen uw hond graag aan huis ophalen zodat hij/zij kan spelen op onze (overdekte) speelvelden. Uiteraard brengen wij uw hond graag moe en voldaan terug aan het einde van de dag.

Uiteraard houden wij rekening met wensen van eigenaren. Op basis van wensen wordt uw hond met zorg in groepen ingedeeld zodat hij/zij heerlijk kan spelen, graven, snuffelen en zijn/haar energie kwijt kan. Wij vinden het erg belangrijk dat uw hond zich comfortabel voelt bij zijn/haar speelmaatjes, het is tenslotte een dagje uit voor uw hond!

Tijden:

Onze hondenuitlaatservice is geopend op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Wij streven ernaar om uw hond tussen 10:30 en 11:30 op te halen en tussen 13:30 en 14:30 weer terug brengen. De exacte tijden zijn afhankelijk van de route.

Mocht u toch tijdens feestdagen en/of weekenden hulp nodig zijn? Dan is ons pension of onze dagopvang wellicht iets voor u.

Prijzen Hondenuitlaatservice Kruitbos

1 hond€12,50
2 honden€16,50
3 honden €19,00
Deze bedragen zijn exclusief BTW.
%d bloggers liken dit: